מערכת "אחלה פרדס חנה" מספרת לכם על מקום מומלץ ששווה להכיר. בלב פרדס חנה, בימי שישי ב"בוסתן של סבא יוסי", מחכה לכם דוכן גבינות הנקרא "סיפור של טעמים". אז מדוע שווה להכיר את המקום? כל הפרטים
מערכת "אחלה פרדס חנה" מזמינה אתכם להכיר את "סיפור של טעמים". אז ככה, בעסק הקולינרי, תוכלו למצוא שלל גבינות גורמה שווה להגיע במקום ניתן לטעום גבינות מכל הסוגים ומכל הטעמים. בנונסף, המקום מציע מבחר רחב של גבינות צרפתיות וגבינות ישראליות אותנטיות.
בדוכן, ניתן למצוא מארזים של גבינות מוכנות על מנת לאכול במקום וניתן גם לקחת לבית לפי משקל שווה ומומלץ להגיע ולבדוק. המחירים, נוחים ומתאימים לכל כיס. כמובן, ישנם במקום דוכנים מעניינים נוספים.
במידה ואתם חובבי גבינות מושבעים ומחפשים משהו חדש אשר ירגש אתכם, ללא ספק, הגעתם למקום הנכון. דוכן הגבינות המיוחדות מציע מגוון רחב של גבינות ייחודיות וטעימות מכל העולם. ניקח אתכם למסע בעולם הגבינות המיוחדות המשיכו לקרוא וגלו מהן הגבינות אשר תמצאו אצלנו.
גבינה כחולה: נתחיל באחד מסוגי הגבינות המיוחדות הפופולריות ביותר – גבינה כחולה. גבינה זו ידועה בארומה החריפה ובוורידים הכחולים המיוחדים שלה. יש לו טעם חזק וחריף שמשתלב היטב עם פירות ויין. נסה את זה על קרש גבינה עם כמה קרקרים וענבים לשילוב קלאסי.
ברי: ברי היא גבינה רכה וקרמית שמקורה בצרפת. יש לו טעם עדין וחמאתי ומרקם קטיפתי שנמס בפה. הוא מושלם למריחה על קרקרים או לחם, והוא משתלב היטב עם שמפניה או יין לבן.
גאודה: גאודה היא גבינה חצי קשה שמגיעה מהולנד. יש לו טעם אגוזי ומרקם חלק וקרמי. זוהי גבינה רב-תכליתית שניתן להשתמש בה במגוון מנות, החל מכריכי גבינה בגריל ועד מק אנד גבינה.
מנצ'גו: מנצ'גו היא גבינה ספרדית העשויה מחלב כבשים. יש לו מרקם מוצק וחמאתי וטעם אגוזי ומעט מתוק. זוהי גבינה נהדרת לנשנוש בפני עצמה, או לשילוב עם בשר מרפא וזיתים.
Parmigiano-Regiano Parmigiano :Regiano, או גבינת פרמזן, היא גבינה קשה ומלוחה שמגיעה מאיטליה. נהוג לגרד אותו מעל מנות פסטה, אבל אפשר ליהנות ממנו גם כחטיף. יש לו טעם חד וחריף שמוסיף עומק לכל מנה.
סיכום מערכת "אחלה פרדס חנה". בדוכן הגבינות המיוחדות מתגאים בכך שמציעים את הגבינות הטובות ביותר מרחבי העולם. בין אם אתם חובבי גבינה כחולה או ברי, גאודה או מנצ'גו, או כל סוג אחר של גבינה מיוחדת, ללא ספק, יש להם משהו מיוחד בעבור כל אחד. שווה לקפוץ, לבקר וכמובן, לטעום.