"אחלה פלוס" עם האייטם המתוק הבא. מי מאיתנו אינו אוהב מתוק? על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בעוגות. אז ככה, לאחר שעסקה בניהול חשבונות, נכנסה להריון וילדה את בנה, החליטה ויקטוריה על הסבת מקצוע ופנתה אל תחום האפייה והפכה לקונדיטורית מובילה באזור חריש-חדרה. ויקטוריה, מייצרת עוגות מעוצבות ומושקעות עד מאוד. השוס הגדול, כי רובן גם בריאות. כל הפרטים
"אין חגיגה בלי עוגה", עוגה היא פריט חובה בכל אירוע ראוי, ובדור האינסטגא והרשתות החברתיות, העוגה הפכה לכוכבת המרכזית של שולחן יום ההולדת או האירוע והיא זוכה ל"בוק" משל עצמה. לא מעט זיהו את הפוטנציאל, וקפצו על הטרנד העוגות המעוצבות. אחת מהן, היא ויקטוריה, אשר החליטה לעשות הסבה מקצועית בקרירה. והפכה ממנהלת חשבונות, לקונדיטורית מקצועית ומבוקשת.

"בעברי עסקתי בהנהלת חשבונות. באותה התקופה, נכנסתי להריון, וילדתי. כתוצאה מההריון עליתי 30 קילו. חיפשתי דרך לרדת במשקל. בכללי, אני נורא אוהבת לבשל. ואם כבר בישולים אז שיהיה מתוק. כך למעשה הגעתי אל תחום האפייה המתוקה. התמקצעתי, והפכתי לקונדיטורית" מספרת ויקטוריה בעלת מותג העוגות "נגיעה מתוקה" למערכת "אחלה פלוס".
ספרי על העוגות הכי נמכרות אצלך, מה הכי מושך את האנשים? "העוגות הנמכרות ביותר אצלי, הן עוגות אשר עשויות ומורכבות משכבות. השכבות, משולבות בדרך כלל עם מגוון תוספות כגון: פירות יער, "סניקרס", "באונטי" (חטיף קוקוס), "רפאלו", "פררו רושה" ועוד."

מהן העוגות הבריאות? יש דבר כזה באמת? "כן, בהחלט יש דבר כזה. כידוע, קמח וסוכר אינם בריאים. האלטרנטיבה שלי לקמח למשל הוא קמח שקדים או קמח "טפיוקה". בכללי, אני לא משתמשת בשמנת צמחית, זהו חומר רעיל מבחינתי. מוצרי הגלם שאני עובדת איתם הם טבעיים, איכותיים, יקרים ובעלי תקן בריאותי".
אז מי למעשה קהל היעד שלך? "כיאה לאחת שמבשלת ואופה עם חומרים איכותיים ובריאים קהל היעד הראשוני שלי היה עם האוכלוסיה האלרגית ללקטוז, וגלוטן. בישלתי ואפיתי גם לסובלים מסכרת וכאלו האלרגיים לביצים. כיום, כמובן שאני ממשיכה לשרת את קהל היעד הנ"ל אך ללא ספק, העסק טפח, וכך גם הקהלים. כיום אני מייצרת גם עוגות לאירועים שונים, ימי הולדת של ילדים וגם למבוגרים אשר צורכים איכות".

עוד מוסיפה ויקטוריה ומספרת כי "לאחרונה התחלתי לייצר "מוצ'י". מדובר על קינוח יפני. אני למעשה הגדלתי ראש ושדרגתי את המנה המפורסמת. ב"מוצ'י" הרגיל והמוכר אין שמנת מתוקה ומרכיבים נוספים שאני מכניסה פנימה. המנה שאני מיוצרת אינה משומרת ומכילה חומרים בריאים ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים".
אז איך קונים וטועמים את כל הטוב הזה? מהם אזורי הפעילות שלך, ומה המחירים? "ככה, איזורי הפעילות שלי הם העיר חריש, פרדס חנה, חדרה והסביבה. כרגע, לצערי אין שירותי משלוחים. אך בקרוב מאוד יהיו. אדגיש, כי כמובן שישנם מקרים חריגים".

לסיום, בהקשר מחירי העוגות אומרת ויקטוריה כי "מחירי העוגות נעים החל מ 300 שקלים ועד 600 שקלים. בגדול, הכול נעשה על פי בקשת הלקוח וכאן גם המחיר משתנה. מנמוך לגבוה וההפך".

מערכת ""אחלה פלוס", ממליצה בחום ואהבה על קינוח המוצ'י הטעים של ויקטוריה בכול אזור חדרה והסביבה!