"אחלה אוכל" מדווחת לכם אודות הבר האיטלקי נפוליטני "ג'הג'ה-jaja" אשר הצליח לכבוש את תושבי העיר ראשון לציון. לאחרונה, המסעדה עברה שיפוץ ושדרוג יסודי ומקיף "המקום קיים כ – 5 שנים. בחודשיים האחרונים שיפצנו את המקום מהיסוד והכל חדש". אז האם מדובר בבר או בכלל במסעדת גורמה איטלקית? כל הפרטים
מערכת "אחלה אוכל" עם העניין האיטלקי הבא. הפעם, לאחר אין ספור המלצות, מערכת המדור החליטה להגיע אל הבר הנפוליטני אשר המשלב אוכל איטלקי עם אווירה צבעונית ושמחה המתאימה לכולם. אז ככה, המסעדה האיטלקית נפוליטנית "ג'הג'ה-jaja" מתנהלת בניצוחו של השף המצליח גלעד סולומון.
כאן המקום לספר לכם כי השף סולומון, מרכיב בעצמו את כל מתכוני הרטבים של המקום. כמו כן, השף מכין בעצמו גם את הבצק של הפיצות הנפלאות והטעימות אשר עשויות מקמחים מיוחדים. ה"ג'הג'ה-jaja" היא מסעדה איטלקית המפעילה במקום גם בר. המסעדה, קיימת כ – 5 שנים ובחודשיים האחרונים עברה שיפוץ יסודי ולא נשאר זכר למקום הקודם" מספר השף סולומון למערכת מדור האוכל. צפו בכתבת הוידאו על מסעדת "ג'הג'ה-jaja":
עוד מוסיף ואומר השף כי "עשינו את כל השיפוץ על מנת שהיה יותר נעים, נקי ומסודר. האווירה כאן היא מטורפת. התפריט שלנו הוא מאוד מגוון, החל מהמנות הראשות אשר כוללות בין היתר ארנצ'יני, מנת כרובית, סלטים מעניינים שאני יצרתי כאן ועוד. במנות העיקריות תמצאו אצלנו פסטות בעבודת יד עם רטבים מיוחדים אשר נעשים כאן במקום".
סולומון, חושף ומספר למערכת אודות אפיית הפיצות המיוחדות במקום "הבצק של הפיצות שלנו נעשה בשיטות איטלקיות מסורתיות. קמח איטלקי עם ביגה ומחמצת. בנוסף, הבצק שלנו נכנס אל תא יישון למשך 96 שעות ומשם, הוא מגיע אל אזור התנור. כך למעשה, הבצק יוצר לנו אוויר, חורים ובועות. הטעם של הבצק הוא בלתי נתפס".
לסיום, כפי שראיתם מערכת "אחלה אוכל" ביקרה במקום. נציין כי השיפוץ אשר עבר המקום הינו רחב ביותר, ומורגש לטובה. האווירה במקום בהחלט כיפית וצבעונית עד מאוד. המטבח של המקום מצוחצח ונקי. יתרה מכך, כמתבקש, צוות הטבחים עובדים עם כפפות ומקפידים על ניקיון המטבח ומגוון חומרי הגלם. שהיה בתאבון. "ג'הג'ה-jaja", רוטשילד 86, ראשון לציון.