הפעם, מערכת "אחלה אוכל" החליטה להמליץ לכם על קונדיטורית "דפנ'ס", אשר הפכה אט אט למיני רשת. דפנ'ס, חולשת על שלושה אזורים מרכזיים בעיר רחובות. אז מה הסיפור מאחורי הקונדיטוריה. כל הפרטים
מערכת "אחלה אוכל" אוהבת בצקים, מתוקים וכמובן, עוגות. הפעם, החלטנו להכיר לכם את רשת הקונדיטוריית "דפנ'ס". הרשת, נוסדה בשנת 2004 בעיר המדע והתרבות, רחובות ע"י האחים ניר ואורן פלח. כיום, הרשת מונה שלושה סניפים בעיר, בלוקיישנים מרכזיים ואטרקטיביים. צפו באורן פלח, מבעלי הרשת מזמין אתכם להגיע ולהתפנק:
כאן המקום לציין כי הרשת מציעה ומתבססת על שלושה תחומים עיקריים, קונדיטורית פטיסריי, בר לחם איכותי ובית קפה צבעוני ומרענן. המערכת, ביקרה במקום ובדקה את איכות המוצרים. מן הראוי לציין כי רמת הקולינריה ברשת מבין הגבוהות ביותר בארץ, עיקרה, מתבססת על טהרת החמאה, מחמצת טביעית, עוגות מטריפות ומאפי בוקר מיוחדים.
"השילוב בקונספט בית קפה קונדיטוריה ומאפייה ברמת איכות הגבוהה ביותר תוך אוירה משפחתית עם שירות מקצועי ואדיב" מספר אורן פלח, מבעלי הרשת המצליחה ל"אחלה אוכל" וכך למעשה, מתאר את הייחודיות של הרשת.
ביקשנו מאורן פירוט על מספר מוצרים מועדפים "אני חייב לספר כי עוגת הגבינה זוכה לשבחים.מדובר בעוגת גבינה אפויה ומבושלת עם שוקולד לבן על בסיס בצק פריך, חמאה וציפוי פסיפלורה ומנגו".
אורן, מוסיף ומשבח גם את טארט הפקאן "הטארט, הוא על בסיס בצק חמאה קרם פקאן ושבבי פקאן טריים מעל". אורן, ממשיך וחושף את דעתו על הקהל הרחובותי ואומר כי "הקהל הרחובותי לא סתם נבחר לקהל המגוון ביותר שיש. קהל זה בנוי מכל המגזרים. חרדים, דתיים לאומיים וחילוניים. הקהל כל כך מגוון, חם ומאוחד נורא למרות השוני."
עוד מוסיף בעניין זה כי "עם כל השוני בין אחד לשני, הלב הרחב זה מה שמאפיין את האנשים והקהל שמתארח אצלנו בסניפי הרשת. ללא ספק, הלקוחות הנאמנים הפכו למשפחה עבורנו". לסיום, ביקשנו מאורן לפרגן למתחרים "אני מעוניין לפרגן לקונדיטור קובי צביאלי מ"פטיסריי". לקובי יש מוסר עבודה ואהבה למקצוע".
את סניפי "דפנ'ס" תמצאו בכתובות הבאות: חנות המפעל בשכונת אזורים, רח' פנחס בן דוד קפרא 1 קומה 1.
סניף נוסף יחכה לכם בשכונת היובל ברח' דרך ירושלים 15. והסניף השלישי ממוקם בשכונת המדע ברח' מייקל לויט 8