"אחלה אוכל" מדווחת כי מנכ"ל מנלונות "הרברט סמואל ואורכידיאה" אבי חורמרו, עונה על מספר שאלות אודות מסעדת השף "קישלה" במלון "סטאי" תל אביב. כל הפרטים
מערכת "אחלה אוכל" עם העניין הבא. "מסעדת הקישלה שבמלון סטאי תל אביב מציעה חוויה קולינרית עשירה בטעמים, ניחוחות ומשקאות" מספר אבי חורמרו, מנכ"ל מלונות "הרברט סמואל ואורכידיאה" למערכת האתר. עוד מוסיף חורמרו כי "המסעדה כשרה, שוכנת במבנה עות'מאני מקסים בן מאות שנים, ומשתלבת בצורה מושלמת עם כל ארוחה המוכנה על ידי שף המלון ומוגשת לשולחן בסגנון À la carte".
אבי חורמרו, ספר לנו בבקשה אודות תפריט המסעדה? "ארוחות בוקר נהדרות שיתחילו את היום בצורה מושלמת, ארוחות צהריים וערב עם מנות משתנות, ובתוך כל זה שילוב של מנות מעודנות שמוכנות בקפידה בעזרת חומרי גלם איכותיים מהשווקים המקומיים: דגים טריים, ירקות עסיסיים, תבלינים מפתיעים ויין איכותי".

חורמרו, מה המנה המועדפת עלייך במסעדת ה"קישלה"? "אני מאוד אוהב את נתחי הקצבים הטריים במסעדה. הנתחים הללו מוגשים לצד ירקות מהג'וספר. תפוחי אדמה, בטטות אדומות וסגולות, פטריות יער ועוד. מנות מאוד טעימות. אני ממליץ עד מאוד".